2024. április 26., Ervin

Eger ügye

#egerplusz #eger #fotók

Igen, mindannyian szerencsések lehetünk, hogy Egerben élünk – Mutatjuk, miért

2021.01.08. 20:08

Ilyen dolgok születnek, amikor a körülöttünk lévő sok csoda egy csodás lélekkel találkozik.

Sokszor ellágyul a szívünk, amikor gyönyörű fotókat látunk a városról. Naponta posztolunk ilyeneket az Eger a legszebb város Facebook-oldalunkon, de új, az Egri Ügyeken megjelenő sorozatunkban is igyekszünk meglepni még az egrieket is és bemutatni, milyen remek helyen élünk.

 

Újabb galériánk válogatás egy csodás fotós munkáiból. Tuzáné Ráduly Marianna képeit már korábban is láttuk, de szerencsére most lehetőségünk volt egy picit megismerni őt. Néhány mondatból megállapítottuk, hogy Marianna az egyik legszerényebb és egyben legtisztább lelkű fényképész, akivel eddig dolgunk volt. Mindez látszik a fotóin is, azokon is, amelyeket lenti galériánkban láthatnak.

 

De a fotók előtt jöjjön a fotós, aki kérésünkre ezt néhány mondatot írta bemutatkozásképp:

Egy véletlennek köszönhetően kezdtem el a fotózással foglalkozni 2012-ben. Úgy gondoltam, ha valamit szeretünk, nem szabad, hogy eltántorítson tőle az, ha még nem értünk hozzá. Ebben a szellemben kezdtem el fotózni és idővel egyre több pozitív visszajelzést kaptam – kezdetben ismerősöktől, majd fotós oldalakon is. Ezért nem volt kérdés, folytatnom kell, saját magam és mások örömére is. Egyaránt szeretem a természeti és urbán stílusú témákat is megmutatni fotóimon keresztül, ezen kívül szívesen kísérletezem makrókkal is. Úgy érzem, megtaláltam azt a hobbit, ami örökre elkísér.

(Ha kíváncsi a képekre, javasoljuk, hogy kattintson a galériára, mert úgy az álló fotók is teljes egészükben láthatók.)

 

#GALLERY_4#

Küldjön nekünk Ön is fotókat, hogy együtt mutathassuk meg Eger és a környék szépségeit: egriugyek@gmail.com.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló